مقالات

آنتی بیوتیک قوی

یکی از قویترین فایده های عسل خاصیت آنتی بیوتیکی آن است . طبق تحقیقات بعمل آمده نشان می دهد؛ عسل از رشد باکتریهایی مثل استافیلکوک اورئوس و میکروب های مهاجم به دستگاه گوارش و قارچ هایی نظیر کاندیدا آلبیکانس جلوگیری می کند . هر چند هر عسل دارای رنگ خاصی می باشد ولی معمولا عسل هایی که تیره تر هستند دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و آنتی‌اکسیدانی قوی تری هستند.عسل می تواند به طور موثر در از بین بردن بیش از ۲۵۰ سویه های کلینیکی از باکتری ها موثرتر باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *