یکی از قویترین فایده های عسل خاصیت آنتی بیوتیکی آن است . طبق تحقیقات بعمل آمده نشان می دهد؛ عسل از رشد باکتریهایی مثل استافیلکوک اورئوس و میکروب های مهاجم به دستگاه گوارش و قارچ هایی نظیر کاندیدا آلبیکانس جلوگیری می کند . هر چند هر عسل دارای رنگ خاصی می باشد ولی معمولا عسل هایی که تیره تر هستند دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و آنتیاکسیدانی قوی تری هستند.عسل می تواند به طور موثر در از بین بردن بیش از ۲۵۰ سویه های کلینیکی از باکتری ها موثرتر باشد
آنتی بیوتیک قوی
27
دسامبر